16. april 2007
En helg på Beach'en - Krystall Cup F3J 2007
En sammenfatning av tilreisende mack, Jo Grini
(Resultater/stevnerapport).

21. mars 2007
Det flotte været, den deilige vårsola og årets valg av dato, så sent som 15. april (4 dager etter at slusene i fjorden stenger, og vannet begynner å stige), kommer til å gi FANTASTISKE "baneforhold" på "isen" utenfor Thorbjørnrud og Hadeland Glassverk (der det forøvrig er SALG - så ta gjerne med damene). Bildet nedenfor et tatt 21. mars, og den ENORME badestranden kommer flott frem. Det ligger noe is der fortsatt, men størstedelen av flyområdet er allerede bart og TØRT!

Nike Automanic Det ble i dag (23. mars) klart at undertegnede er gått videre til 3. runde i "Nike Testpilot 2007", og mediaeksponering synes sannsynlig (og det trenger jo vi modellflyvere sårt :-) Men det er fortsatt et moment av brukerstemmer inne i bildet for å komme videre i konkurransen, så da håper jeg modellflyverne slutter opp om "sin kandidat", og stemmer, gjerne èn gang i døgnet, med alle de forskjellige E-postadressene vi har... PS! Jeg har sett at ved enkelte skjermoppløsninger, så kommer ikke feltet der du kan legge inn din E-postadresse riktig frem, men ved å endre størrelsen på hele Explorer-vinduet, så dukker disse feltene opp.

Gå til: http://synsam.p4.no/ (eller klikk på bildet av brillene ovenfor)
Tast inn navnet mitt: "inge" og klikk "FINN DIN VENN"
Klikk på bildet mitt, et "litt laidback" bilde, der jeg har på meg mine "Shell-Bans"
Når bildet blir større, sjekk at der står: "INGE / 40 / JEVNAKER" over bildet
Tast inn din E-post adresse i feltet under bildet, og klikk "STEM"
Stemmen må så verifiseres via en E-post som du mottar, ved å klikke på en link!

Klikk for stort bilde

15. april 2007
Invitasjon til "Sparebank1 Jevnaker/Lunner Krystall Cup F3J 2007"
Etter et ørlite hvileskjær i fjor, har Silent Flight Team Hadeland for 10. gang (Jubileum :-) gleden av å invitere natur-, glass-, mat- og termikk-elskende modellflyvenner til årets første "Stevnemøte" F3J, søndag 15. april. Etter suksessen i 2005 der vi fikk oppleve å fly på en gigantisk badestrand, er også i år stevnet lagt noen uker senere enn normalt, og vi håper også i år på tørr sand (badestrand) under beina, ikke is. De som har vært der tidligere vet vi kommer tilbake. De som ikke har vært med tidligere, vet ikke hva de går glipp av... Her kan dere lese resultater fra i forfjor.


10. april 2005
Trippel hjemmeseier på Jevnaker, med første-, andre-plass og lagseier til SFTH. Ikke engang Arnfinns innsats greide å ødelegge lagseieren... Vi får vel heller kreditere han for spottingen som førte til Finns og mine fine resultater i vårt "comeback". Nå skal ikke jeg raljere over det norske nivået etter ett års fravær, ei heller selv bruke tid på å skrive for mye om hjemmeforddel eller hva de andre kommentarene gikk på i dag :-) Kanskje noen andre kunne skrive et lite "reisebrev" fra turen til Jevnaker? Referat og bilder mottas med takk. Det vi som arrangør kan stå for, er iallefall å legge ut resultatene.... God lesing!

10. april 2005
Klikk for stort bilde Da er et par tilreisende tatt vel i mot, all shopping er klar til morgendagen, og området - eller "isen" som vi sier, er testfløyet. I strålende sol, 2-3 sekundmeter var vi i dag 4 stk. på "isen". Det var vel egentlig bare et par av de kanskje 20 turene som ble fløyet som var i nærheter/over 10 minutter, men så fløy vi tradisjonen tro med "kortstrikk". Føret er SAND, ikke is!!! Skotøy er joggesko, eller kanskje type marsjstøvler. Det er noen fuktige områder på sandbanken, så dersom du har tenkt å lande i "hytt og gevær", er kanskje ikke joggesko smart, men i utgangspunktet holder det. Her finnes ett bilde fra aktiviteten i dag, samt Startlister for morgendagen. Det er 15 påmeldte, så det er plass til èn ekstra etteranmelder... Velkommen!

10. april 2005
Invitasjon til "Sparebank1 Jevnaker/Lunner Krystall Cup F3J 2005"
Silent Flight Team Hadeland har for 9. gang gleden av å invitere natur-, glass-, mat- og termikk-elskende modellflyvenner til sesongåpning, med årets første "Stevnemøte" i F3J, søndag 10. april. I år er stevnet lagt noen uker senere enn normalt, og vi håper på tørr sand (badestrand) under beina i år, ikke is. De som har vært der tidligere vet vi kommer tilbake. De som ikke har vært med tidligere, vet ikke hva de går glipp av... Her kan dere lese fjorårets resultater.


14. mars 2004
Resultater Krystallcup F3J 2004. SFTH gratulerer Ronny Sandslett (Tromsø) med seieren!

18. januar 2004
Invitasjon til "Sparebank1 Jevnaker/Lunner Krystall Cup F3J 2004"
Silent Flight Team Hadeland har for 8. gang gleden av å invitere natur-, glass-, mat- og termikk-elskende modellflyvenner til sesongåpning, med årets første "Stevnemøte" i F3J, søndag 14. mars. De som har vært der tidligere vet vi kommer tilbake. De som ikke har vært med tidligere, vet ikke hva de går glipp av... Her kan dere lese fjorårets referat og resultater.


17. mars 2003
Referat og resultater Krystallcup F3J 2003.

13. mars 2003
Oppdatering: Parkeringsplassen vår er brøytet, og snø/isforholdene er kontrollert. Som kjent er det tørt land/en sandbanke under isen der vi driver på. Denne sandbanken "heller litt utover" mot vannet, slik at evt. overvann stort sett dreneres bort. Det er fra null -0- til 8-10 cm. snø oppå isen (les: så godt som ingenting, men altså ikke stålis). Det er i skrivende stund 16 påmeldte (og det kommer helt sikkert flere!), og værmeldingen er strålende. Dette bare MÅ bli bra? Se også invitasjonen og husk påmeldingsfristen, lørdag 15. kl 18:00, navn & kanaler på E-mail eller telefon: 91105803.

11. mars 2003
Felles linebestilling 2003 fra EMC Vega, i regi av F3J.no.

3. mars 2003
Invitasjon til "Sparebank1 Jevnaker/Lunner Krystall Cup F3J 2003"
Silent Flight Team Hadeland har for 7. gang gleden av å invitere natur-, glass-, mat- og termikk-elskende modellflyvenner til sesongåpning, med årets første "Stevnemøte" i F3J, søndag 16. mars. De som har vært der tidligere vet vi kommer tilbake. De som ikke har vært med tidligere, vet ikke hva de går glipp av... Her kan dere lese fjorårets referat og resultater.

31. oktober 2002
Dere ser at det ligger noen terninger "strødd" rundt på denne siden... Idèen er rett og slett en farverik måte å holde orden på hvilket nummer i rekken av Krystall-cup'er vi omtaler. Altså, vi snakker nå om Krystallcup nr. 7 i rekken! (Årene går fort gitt!) Etter å ha konsultert diverse spåmenn, allerede fastsatte datoer for modellflyaktiviteter (og koners skiftplaner for helgejobbing), så har vi kommet frem til at Krystallcup 2003 vil bli arrangert søndag 16. mars 2003. Vi satser på tørr is, blide mennesker, termikk? og iallefall en sosial oppstart på sesongen, sedvanlig avsluttet med felles middag. Det vil ikke bli gjort "grep" for å forsøke å få stevnet til å telle i Norgescup'en F3J 2003, og stevnet vil heller ikke bli arrangert med finaler. Fire omganger, evt. med èn fly-off dersom det er à poeng mellom noen deltakere etter de oppsatte fire omganger. Lørdagen vil også i år bli benyttet til "tjuv-trening" på isen! For å hjelpe på hukommelsen, er det laget en oversikt over tidligere vinnere som igjen har linker fra årstallene til referater og resultater, tilbake til starten i 1997.


Finn Bergstrøm, vinner av Krystall Cup 2002 24. mars 2002
Referat og reslutater fra årets "Sparebank1 Jevnaker/Lunner Krystall Cup F3J 2002".
Dette ble igjen en fantastisk helg på Jevnaker!!! Sol, varmt, en liten trekk og en hel haug med sunne friske mennesker som smilte fra øre til øre. Stevnet som i år var lagt til første helg i påska trakk folk ned på isen både til trening med landslaget F3J.no Lørdag, og til konkurranse/hygge Søndag.

Last minutes updates: 22. mars 2002
Påminnelse:
Siste frist for påmelding, med kanaler og evt. lag-ønsker: Lørdag 23. mars kl. 18:00 på mail: inge@balswick.no eller Mobil: 91105803 (send gjerne SMS). Oppmøte lørdag for de som vil trene: i 11-tiden. Det blir IKKE satt ut vinsj denne dagen. Søndag/konkurransedagen: Briefing kl. 10:00 (da skal alle være klare til å fly) og konkurransestart kl. 10:30. Kl. 16:00 konkurransedagen blir det organisert middag på Hadeland Glassverk (Låven).

Middag søndag 24:
Siden det er palmesøndag, ønsket ikke Glassverket å holde ekstra åpent for oss (stenger kl. 17:00). Dette var også siden vi ikke kunne garantere hvor mange som kommer på middagen. Av denne grunn blir opplegget som følger: Vi avbryter flyvingen slik at vi ankommer glassverket kl. 16:00. Der er det dekket langbord, og den enkelte bestiller selv det de ønsker fra menyen og betaler slik man vanligvis gjør på restaurant. Vi må være ferdig å spise til omkring 17:00.

Påmeldinger:
Per 22. mars er det 15 påmeldte. I folkesjela ligger det vel ting som tilsier at det fortsatt kommer noen påmeldinger, siden fristen ikke går ut før kl. 18:00 i morgen (lørdag). Kanskje blir vi 20...

Føre-rapport:
Det ligger et 2 cm. lag med kram snø på isen. Snøen sitter liksom "fast" i isen, slik at det IKKE er glatt. Videre gjør snøen det slik at merkelandinger ikke blir bare bingo. Isen under har en litt ruglete overflate og er tørr, dvs. intet overvann eller lignenede. Skotøy: Normale vintersko, evt. med isbrodder siden vi tross alt befinner oss på snø/is. Altså perfekte forhold! Det er også å bemerke at det er tørt land under isen, altså ingen fare for at noen går igjennom. Fjorden tappes så mye ned, at det store området vi driver på, altså har sandstrand under seg. Sist, men ikke minst: Det ER og de MELDER STRÅLENDE VÆR!!! Se: http://met.no/.

24. mars 2002
Invitasjon til "Sparebank1 Jevnaker/Lunner Krystall Cup F3J 2002"
Silent Flight Team Hadeland har for sjette gang gleden av å invitere natur-, glass-, mat- og termikk-elskende modellflyvenner til sesongåpning, med årets første "Stevnemøte" i F3J. De som har vært der tidligere vet vi kommer tilbake. De som ikke har vært med tidligere, vet ikke hva de går glipp av... Her kan dere lese fjorårets referat og resultater. Stevnet er i ferd med å bli en tradisjon, og befestet i fjor sin posisjon, også da med over 20 deltagere.


8. mars 2001
Krystall Cup'en på Jevnaker har andre motiver enn å "arrangere et Norgescup-stevne på hjemmebane". Den opprinnelige motivasjonen var å "lokke folket ut", få flyene opp i luften, slik at vi ihvertfall var "i gang", før sommerens mer alvorlige konkurranser tar til. I tillegg har stevnet en helt annen sosial dimensjon enn de fleste andre konkurranser. Stevnet arrangeres ikke "bortgjemt i skauen", men nærmest midt i sentrum. Hadeland Glassverk som nærmeste nabo er åpent for "kone-shopping" hele dagen. Det serveres lunch på isen og dagen avsluttes med en sosial middag. SFTH har derfor besluttet følgende, uavhengig av hva Cirrus RC Flyklubb måtte komme frem til på sitt konkurranseseminar 9. mars og uavhengig av hva NAK kommer frem til på sitt årsmøte 17. mars:

Videre er menyen for middagen som avholdes på Hadeland Glassverk Søndag 18. mars 2001 kl. 17:00 er nå klar. Pris per kuvert blir kr. 200,- som betales om morgenen sammen med startkontingenten for stevnet (kr. 100,-), dvs. tilsammen kr. 300,- for deltagelse i stevnet, lunch og 3-retters middag:

18. mars 2001
Invitasjon til "Sparebank1 Jevnaker/Lunner Krystall Cup F3J 2001"
Silent Flight Team Hadeland har for femte gang gleden av å invitere natur-, glass-, mat- og termikk-elskende modellflyvenner til sesongåpning, med årets første "Stevnemøte" F3J, søndag 18. mars 2001. De som har vært der tidligere vet vi kommer tilbake. De som ikke har vært med tidligere, vet ikke hva de går glipp av... Stevnet har tydelig falt i smak blandt det brede lag av F3J-flyvere, både fra inn- og utland. I fjor hadde vi flere besøkende fra Tromsø og Bodø i nord, og fra hele østlandet for øvrig.


14. september 2000
Som et lite innlegg i den pågående debatten omkring lag-påmelding i klubbkonkurranser, presenteres her følgende faktaopplysninger: For flere år siden da Th. Jespersen var leder i Cirrus RC Flyklubb kom det en uttalelse i retning av at Cirrus som klubb ila. noen år burde bli den beste klubben innen RC-høystart, rent resultatmessig. Høsten 1998 gikk Arnfinn Lie, Finn Bergstrøm og Inge Balswick sammen og dannet et lag, som siden har trent og konkurrert sammen, i tillegg til at vi omgås privat. Laget var en utvidelse av "Silent Flight Team Hadeland" til også å innlemme Arnfinn Lie. Vi er like gamle, har lik sivil status og fungerer godt sammen. Den klare målsetningen var å kvalifisere oss til VM F3J i Hellas år 2000. For å greie dette, måtte vi ta de tre øverste plassene i Norgescupen F3J 1999. Samarbeidet har fortsatt, og en viktig del av dette arbeidet er å sørge for at laget til enhver tid eier nødvendig og best mulig egnet utstyr, slik som vinsjer, liner etc. Laget har også i inneværende sesong konkurrert sammen, med tildels overbevisende resultater, noe som vel kanskje har avstedkommet den pågående diskusjon om å forby lagpåmelding i klubbkonkurranser. I årets (2000) Norgesmesterskap F3J i mai, besatte laget alle de tre øverste plassene, med klar margin. Videre i høst gjorde laget "rent bord" i Norgesmesterskapet i F3B (2000), ved å ta 2 individuelle medaljer og lagseieren.

Resultatet etter 2000-sesongen er altså:

Konklusjon:
Det nytter å jobbe sammen over tid, laget har gjort meget sterk sesong og siden vi alle er medlemmer av Cirrus RC Flyklubb, så èr klubben i dag dominerende når det gjelder RC-høystart.

Videre har vi ila. fjoråret og dette året (1999-2000) sett konturene av ytterligere lag som ønsker å stå sammen. Jeg nevner "Farmers Team", "The City Mob", "Silent Flight Tromsø" osv. Disse lagene samt "individualistene" må forstå viktigheten av å være tålmodige og å jobbe målrettet, og ikke ved første korsvei forsøke å splitte opp noe som synes suksessrikt.

Ovenstående kommentarer er ikke lagets, men Inge Balswick's personlige kommentarer til en diskusjon jeg mener er preget av sjalusi og jantelov, mer enn saklige argumenter for å forbedre sporten i Norge. Resultater og ferdigheter eksisterer og må øves på to plan. Individuelle ferdigheter og ferdigheter som ligger i laget. Dette med ferdigheter som ligger i laget, handler om ting som å "gjøre hverandre gode", å være "god uten ball" osv...

Resultatene (så langt) mener jeg taler sitt tydelige språk, så spørs det om modellflynorge er modent for "elitesatsing" enda...

19. mars 2000
Stevnerapport "stevnemøte-f3j" 19/3 og 2-meter stevne 18/3 på isen ved Hadeland Glassverk.

13. mars 2000
Menyen for middagen som arrangeres etter søndagens Krystall-Cup F3J 2000 er nå klar. Pris per kuvert blir kr. 190,- som betales om morgenen sammen med startkontingenten for stevnet (kr. 100,-), dvs. tilsammen kr. 290,- for deltagelse i Norgescup-stevnet, lunch og 3-retters middag:

13. mars 2000
Lørdag 18. mars blir det arrangert 2-meter stevne på isen ved Hadeland Glassverk, dette som et "vorspiel" til Søndagens tradisjonelle Krystall-Cup!

6. januar 2000
Silent Flight Team Hadeland gir 4 stk. "Godfoten" til landslaget i F3J. Boken handler om hvordan RBK har blitt til det den er i dag. Den handler også om hvordan man skal få folk til å trekke i samme enden av tauet. Altså samhandling. Alle de fire bøkene er signerte av forfatteren.

I boken "Godfoten" henter han stadig fram sitater eller setninger fra store forfattere, også Henrik Ibsen. På direkte spørsmål om at det kan være litt problemer for almuen å skjønne denne fotballboken, svarer Eggen:

- Boken bør kanskje leses flere ganger, akkurat som jeg måtte med Ibsen.


15. november 1999
Invitasjon til "Sparebank1 Jevnaker/Lunner Krystall Cup F3J 2000" Silent Flight Team Hadeland har for fjerde gang gleden av å invitere natur-, glass-, mat- og termikk-elskende modellflyvenner til sesongåpning, med årets første "Stevnemøte" F3J, søndag 19. mars 2000. De som har vært der tidligere vet vi kommer tilbake. De som ikke har vært med tidligere, vet ikke hva de går glipp av... Stevnet har tydelig falt i smak blandt det brede lag av F3J-flyvere, både fra inn- og utland. I fjor hadde vi besøk fra Tromsø og Bodø i nord, Sandnes i vest, Arendal i sør og fra hele østlandet for øvrig.

17. mars 1999
Referat og resultater fra det 3. "Sparebank(1) Jevnaker Lunner Krystallcup F3J". Da har Silent Flight Team Hadeland for 3. gang gjennomført sitt stevnemøte/sesongåpning, "Sparebank1 Jevnaker Lunner Krystall Cup F3J". På tross av dårlig vær steg deltagerantallet, og vi hadde faktisk besøk av 2 personer fra Tromsø og en fra Bodø. Måtte modellflymiljøet gro i Nord-Norge!

16. mars 1999
Oppland Arbeiderblad: "Ny rekord for modellseilfly" av Håkon Grymyr. JEVNAKER: Den lokale modellseilfly-klubben Silent Flight Team Hadeland hadde i helgen sitt årlige stevne i Verkevika ved Hadeland Glassverk. Lørdag ble det satt ny nordisk rekord i hastighetsflyging, og den besørget Tom Erik Smedal fra Arendal. I det ordinære stevnet søndag ble seier til Inge Balswick fra arrangørklubben.

24. februar 1999
Alle deltagerne (som aspirerer til verdensrekord) i vårt rekordforsøk lørdag 13. mars må være innehaver av gyldig FAI sportslisens. Sportslisens kan bestilles direkte på internett fra NAK Modellflyseksjonens hjemmesider.

19. februar 1999
To alternative menyforslag til fellesmiddagen på "Låven" Hadeland Glassverk, søndag 14. mars kl. 17:00 er nå klare. Send meg gjerne en mail (SFTH@cirrus-rcfk.no) med det forslaget som DU synes høres best ut. Kuvertprisen blir kr. 165,- og betinger at alle spiser det samme. Det blir pølse og pommes-frites til barna. Man "melder seg på" middagen sammen med selve påmeldingen til stevnet, dvs. senest lørdag 13. mars kl. 16:00. Ved oppmøte og betaling på søndags morgen, betales det også for middagen. Isvann settes på bordene, annen drikke bestilles og betales individuelt under middagen.

Nytt av året er at det blir et lotteri under middagen, der det bla. er en Leatherman Micra som premie. Alle deltagerne får ett lodd for deltagelse lørdag og evt. søndag, i tillegg blir det mulighet for å kjøpe flere lodd under middagen.

  1. Melon m/spekeskinke, dampet laks m/hvitvinssaus, sitronfromasj.
  2. Canapè m/røkelaks og eggerøre, kyllingbryst m/dagens grønnsaker, sjokoladefromasj

17. februar 1999
Sakset fra avisen Hadeland 17. februar 1999. Fri som fuglen. Av: Bjørn Harald Johansen. I ensom majestet, høyt over isen svever en "fugl" stille. Helga 13.-14. mars får den selskap av andre av samme art. Da er det nemlig klart for et stort stevne for radiostyrte seilfly over isen utenfor Hadeland Glassverk. Arrangørene kan lokke med verdensrekordforsøk. JEVNAKER: For tredje år på rad skal "Sparebank1 Jevnaker Lunner Krystall Cup F3J" arrangeres i verkevika i Jevnaker. Stevnet inngår i norgescupen i regi av Norsk Aero Klubb. Stevnet blir arrangert av en engasjert trio fra Jevnaker. De er medlem av en flyklubb i Oslo, men under arrangementet kaller de seg for "Silent Flight Team Hadeland".

22. januar 1999
Invitasjon til "Sparebank1 Jevnaker/Lunner Krystall Cup F3J 1999" Silent Flight Team Hadeland har for tredje gang gleden av å invitere natur-, glass-, mat- og termikk-elskende modellflyvenner til sesongåpning, med årets første "Stevnemøte" i F3J, 14. mars 1999. De som har vært der tidligere vet vi kommer tilbake. De som ikke har vært med tidligere, vet ikke hva de går glipp av...

Pengepremiene til rekordforsøket er gitt av:
Thorbjørn og Kåre RC Seilflysport, Tlf: 2226 7300 S. Julton Prod, Tlf: 3276 6220 SpareBank1 Jevnaker Lunner
Martinsen Hobbyservice, Tlf: 3212 2818 NAK - Norsk Aero Klubb Norsk Aero AS (nak.shop@nak.no) Tlf: 2310 2903, Fax: 2310 2902


29. september 1998
Planleggingen til "Sparebank1 Jevnaker Lunner Krystall Cup 1999" er i full gang, og det foreligger idèer som følger: Lørdag 13. mars arrangeres det Verdens?rekordforsøk i FAI Class N°55: Speed in a closed circuit. Det finnes ingen noteringer for Norsk/Nordisk rekord i klassen. WR er: 129.70 km/h, Zufar VAKKASOV, 23/06/1997, Russia.

Søndag 14. mars arrangeres det "tradisjonelt" F3J/Krystall Cup stevne. De som har vært der tidligere vet vi kommer tilbake. De som ikke har vært med tidligere, vet ikke hva de går glipp av... Invitasjon kommer senere, men sett av helgen allerede nå!!!

26. mai 1998
Silent Flight Team Hadeland vil gjerne fremheve og anbefale Norsk Aero Klubb - Modellflyseksjonens lærebok "MODELLFLY". Den er skrevet og redigert av Ottar Stensbøl i samarbeid med Modellflyseksjonens faggrupper. Den er først og fremst laget for nybegynnere i alle grener av modellflygingen, men også erfarne kan finne mye nyttig stoff. Boken er på 136 A4-sider, og koster kr. 120,- fra NAK-Shop. Bor du i Oslo og omegn kan du stikke innom butikken i Tollbugaten 3, Oslo sentrum. Hvis du ikke er i den kategorien bestiller du den fra: Norsk Aero A/S, Postboks 383 Sentrum, 0102 Oslo, eller på fax: 2310 2902. Boken kan også bestilles direkte på internett ved å følge linken bak bildet av forsiden... Boken blir sendt i oppkrav. I tillegg kommer porto og oppkravsgebyr, for tiden kr. 55,-

28. april 1998
Hvordan virker et RC-seilfly. Hvor ofte har ikke vi RC-seilflyvere i diskusjon med menigmann fått spørsmålene: Radiostyrt seilfly? Hvordan starter man disse? Hvordan kan man styre uten motor? etc. etc. Endelig er den enkleste teorien tilgjengelig på internett.

16. mars 1998
Referat og resultater fra det andre "Sparebank(1) Jevnaker Lunner Krystallcup F3J 1998". Da har Silent Flight Team Hadeland for andre gang gjennomført sitt stevnemøte/sesongåpning, "Sparebank1 Jevnaker Lunner Krystall Cup F3J", også i år med stor suksess. Deltagerantallet steg fra 15 til 20 deltagere fra i fjor, og kommentarene gikk på at dette var en flott dag på isen på Jevnaker.

15. mars 1998
Invitasjonen til det andre "Sparebank(1) Jevnaker Lunner Krystallcup F3J 1998". Stevnet er lagt noe bredere opp enn i fjor, med påmelding dagen i forveien samt organisert bespisning etterpå. Lunch inngår i startkontingenten. Som en ekstra "attraksjon" kan det bemerkes at regjerende Nordisk mester F3J, Stefan Wahlberg fra Sverige kommer til denne sesongåpningen i Norge!

19. februar 1998
Silent Flight Team Hadeland lager modellfly-utstilling! I samarbeid med Torbjørn & Kåre RC Seilflysport samt Sandberg Sport på Jevnaker, stiller Silent Flight Team Hadeland ut sin aktivitet i Sparebank(1)'s utstillingsvindu i Storgata på Jevnaker.

27. januar 1998
Silent Flight Team Hadeland fikk omsider stablet på beina noen ord på internet, og er tilgjengelig på adresse:
http://balswick.no/sfth/
E-mail: inge@balswick.no

2. januar 1998
Thorbjørn & Kåre RC Seilflysport var "på nett" med sine internettsider. Adresse: Nordre Skøyen Hovedgård, Bryn, 0667 Oslo, Telefon: 22 26 73 00 (10 - 19) Mobil: 90 12 54 85 (18 - 21), Telefax: 22 26 37 68
E-mail: rc.seilflysport@online.no


23. desember 1997
Cirrus RC Flyklubb var på luften med sine offisielle internett-sider:
http://www.cirrus-rcfk.no/
E-mail: post@cirrus-rcfk.no

17. mars 1997
Referat og resultat fra det første "Sparebank(1) Jevnaker Lunner Krystallcup F3J 1997". Stevnet var en ubetinget suksess, og de fleste av de 15 deltagerne forventes tilbake til neste år.

16. mars 1997
Invitasjonen til det første "Sparebank(1) Jevnaker Lunner Krystallcup F3J 1997".